کدخبر: 448

اگر با شرایط جدید واتس‌اپ موافقت نکنید چه اتفاقی می‌افتد؟

واتس‌اپ در ایمیلی خطاب به یکی از همکاران تجاری خود گفته از ۱۵ ماه مه برابر ۲۵ اردیبهشت به آرامی از کسانی که با خط مشی حریم خصوصی جدید این پلتفرم موافقت نکرده‌اند خواهد خواست تا برای دسترسی به تمامی قابلیت‌های این پیام رسان خود را با شرایط جدید وفق دهند. اگر کاربری همچنان مایل به پذیرش این تغییرات نباشد، تماس‌ها و نوتیفیکیشن‌ها همچنان برای مدت کوتاهی برای او ارسال می‌شوند، اما نمی‌تواند از طریق واتس‌اپ امکان خواندن یا فرستادن پیام‌ها را داشته باشد.

این مدت کوتاه به مدت چند هفته ادامه پیدا خواهد کرد. واتس‌اپ در این یادداشت لینک صفحه جدید پرسش‌های متداول خود را قرار داده که سیاست این شرکت در قبال کاربران غیرفعال را هم تشریح کرده است. واتس‌اپ می‌گوید اکانت کاربران غیرفعال به‌طور کلی پس از ۱۲۰ روز حذف می‌شود.

این سرویس پیام‌رسانی پس از اعلام تغییرات جدید خود در زمینه حریم خصوصی با انتقادات گسترده‌ای از سوی کاربران مواجه شد. واتس‌اپ ماه گذشته با ارسال اطلاعیه‌ای در درون این اپلیکیشن اعلام کرد که کاربران برای تداوم استفاده از خدمات این شرکت باید با خط مشی جدید آن‌ها موافقت کنند.

واتس اپ

واتس‌اپ در واکنش به انتقادات گفت برخی کاربران پیام آن‌ها را به درستی متوجه نشده‌اند و به دنبال آن اشتراک‌گذاری داده‌ها با فیسبوک را موقتا به تعویق انداخت. این شرکت از سال ۲۰۱۶ در قوانین حریم خصوصی خود اعلام کرده بود که برخی اطلاعات مثل شماره تلفن و اطلاعات دستگاه کاربران را به فیسبوک می‌دهد. ولی قوانین جدید آن‌ها به فیسبوک اجازه خواهد داد تا به اطلاعات پرداخت و تراکنش‌های کاربران واتس‌اپ دسترسی داشته باشد و از این طریق تبلیغات هدفمندتری را به نمایش درآورد.

از زمان اعلام خبر تغییر سیاست‌های حریم خصوصی واتس‌اپ، بسیاری از کاربران این پلتفرم به پیام‌رسان‌های دیگری از جمله تلگرام و سیگنال مهاجرت کرده‌اند. به خاطر همین اتفاق تلگرام چند وقت پیش مرز ۵۰۰ میلیون کاربر را پشت سر گذاشت.

ارسال نظر:

پربازدیدترین ها