با این روش کرونا را شکست دهید !+ جزئیات مهم
گروهی از دانشمندان در تحقیقات اخیر خود مادهای را شناسایی کردند که ممکن است توانایی بالایی در سرکوب ویروس کرونا داشته باشد.
واکسن کرونا واکسنی است که هدف آن تأمین ایمنی اکتسابی علیه بیماری کرونا است.واکسن کرونا چند ماهی است در حال تست و آزمایش است . واکسن کرونا هنوز ساخته نشده است .واکسن کرونا در آزمایشگاه ها درحال بررسی است . واکسن کرونا در بعضی از کشورها استفاده میشود.
براساس نتایج یک مطالعه توسط گروهی از دانشمندان آلمانی و سوئدی انجام شده است فلوواستاتین با جلوگیری از انتقال و تکثیر ویروس کرونا (SARS-CoV-۲) سلولهای آلوده را تحت تأثیر قرار میدهد.
علاوه بر آن طی این تحقیق مشخص شد، بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که تحت درمان با فلوواستاتین قرار گرفتند نتیجه بالینی بهتری داشتند
به گفته دانشمندان، نتایج این مطالعه نشان میدهد که فلوواستاتین خطر اضافی برای مبتلایان به ویروس کرونا ایجاد نمیکند و ممکن است تأثیر مثبتی در روند درمان این بیماری هولناک داشته باشد.
هیپرکلسترولمی (به انگلیسی: Hypercholesterolemia یا Hypercholesterolaemia) شکلی از هیپرلیپیدمی است و به بالا بودن سطح کلسترول در خون اطلاق میشود.
محققان دانشگاه هنگ گنگ دریافتند داروی ضدمیکروبی مورداستفاده در درمان زخمهای معده و عفونتهای باکتریایی در مقابله با کروناویروس در حیوانات آزمایشگاهی امیدبخش هستند.
به گفته تیم تحقیق، رانیتیدین مانع از تکثیر کروناویروس میشود در نتیجه بار ویروسی در مجاری تنفسی فوقانی و تحتانی کاهش یافته و ذات الریه ناشی از ویروس در مدل حیوانی تسکین یافت.
محققان مشاهده کردند رانیتیدین و ترکیبات مرتبط با آن، مانع از فعالیتهای ATPase و DNA در کروناویروس میشود.
دکتر «رانمینگ وانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «رانیتیدین قادر به کاهش بار ویروسی در ریههای موشهای آزماشگاهی تا ۱۰ برابر است. یافتههای ما نشان میدهد که رانیتیدین یک عامل بالقوه ضدویروسی در درمان بیماری کووید ۱۹ است.»
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.