کدخبر: 15948

مذاکرات|برجام|مذاکرات برجام

خبر مهم از برجام| ایران چه شرایطی اعلام کرد؟

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در گفتگویی به بیان نکات مهمی پیرامون مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا، برجام، آزادی خلیل درمند و ... پرداخته است. مشروح این گفتگو را در ادامه می خوانید.

*به تازگی برخی از مدیران آژانس‌های گردشگری گفته اند که روند صدور ویزا برای توریست های کشورهایی همچون  انگلیس، آمریکا و کانادا برای سفر به ایران، با توجه به مسائلی که وجود دارد، عموما طولانی است، اما این طولانی شدن روند صدور ویزا به توریست های کشورهای دیگر اروپایی هم رسیده است و این باعث می شود خیلی از توریست ها چون معطل  صدور ویزا می شوند، سفرشان به ایران را کنسل کنند. از طرفی دیگر به نظر می رسد  هشدارهای امنیتی دولت های انگلیس و فرانسه  و سوئد به شهروندان‌شان  در مورد سفر به ایران، مزید بر این علت شده که  تعدادی از گردشگرهای خارجی به ایران نیایند. با توجه به این موارد، وزارت امور خارجه برای تسهیل صدور روادید برای گردشگران چه برنامه هایی دارد؟

صدور روادید از سوی نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران به صورت الکترونیک و غیر کاغذی انجام می شود و گردشگران صرفاً کدی دریافت می کنند و به فرودگاه می آیند. در واقع وزارت خارجه روند صدور روادید را روان سازی و آسان سازی کرده است.

 
 
 

در مقطعی پروتکل های بهداشتی و قرنطینه ای  کشورهای جهان به دلیل شیوع همه گیری کرونا، صنعت جهانی گردشگری را دچار رکود کرد، ضمن اینکه گردشگران خودشان نیز به اندازه سابق تمایل به انجام سفرهای توریستی نداشتد، ولی الان این مشکل تا حدود زیادی رفع شده است. بعد از بهبود شرایط بهداشتی و فروکش کردن کرونا، فضا باز شده و تا جایی که من اطلاع دارم،  روند صدور روادید در نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران با همان ترتیبات قبلی در حال انجام است.

 

 همان طور که می دانید در بحث گردشگری، وزارت امور خارجه در  حوزه صدور روادید و  در بخش اطلاع رسانی و  اینکه علاقه مندان را  متوجه ظرفیت‌های گردشگری جمهوری اسلامی ایران کند، نقش دارد و در این زمینه تلاش دارد که به نحو مناسب به این مسئولیت ها عمل کند، بخش دیگری هم به سیاست های عمومی دولت در این حوزه بر می گردد که سیاست دولت نیز افزایش جذب گردشگر  است.
در مورد هشدار کشورهایی همچون فرانسه، سوئد و انگلیس به شهروندان شان در مورد سفر به ایران، این هشدارها ماهیت سیاسی دارند و نمی تواند تاثیر ملموسی بر وضعیت گردشگری داشته باشد.

ارسال نظر: