کدخبر: 8468

نفش وکیل خانواده در حل پرونده ها

 

وکیل خانواده کسی است که در تمامی امور مربوط به دعاوی خانواده قادر به اقامه دعوا باشد. این دعاوی خانواده می تواند شامل طلاق، طلاق توافقی، طلاق به درخواست مرد، طلاق به درخواست زن، نفقه، مهریه، حضانت، جهیزیه، اجرت المثل ایام زناشویی و شرط نصف دارایی … باشد.

خانواده ها در صورت بروز یکی از این مشکلات میتوانند به وکیل خانواده مراجعه کنند و مشاوره تخصصی در زمینه دعاوی خانواده داشته باشند.

این روزها به خاطر دشوار و پیچیده بودن دعاوی خانوادگی و به دلیل وجود قانون حمایت از خانواده، در تمامی دعاوی حضور یک وکیل متخصص خانواده و مجرب و کار کشته کاملا ضروری است.

لازم به ذکر است در صورت نیاز به وکیل متخصص خانواده و یا نیاز به تنظیم لایحه و دادخواست در دعاوی خانوادگی و همچنین مشاوره حقوقی با شماره تلفن وکیل خانواده ما تماس گرفته و یا از طریق فرم (تماس با ما) اقدام به ثبت درخواست جلسه مشاوره نمایید. ما در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت.

شما با انتخاب وکیل خانواده از تیم مجرب ما، در واقع بهترین و درست ترین مسیر ممکن برای رسیدن به هدف را انتخاب کرده اید.

وکیل خانواده متخصص چه خصوصیاتی دارد ؟

حالاکه گزیده ای از موارد دعاوی خانواده را به صورت خلاصه در بالا برای شما توضیح دادیم، بهتر است به بررسی بهترین وکیل خانواده بپردازیم.

وکیل خانواده در وهله اول پرونده را مطالعه و بررسی میکند و از لحاظ قانونی درصد موفقیت پرونده را به اطلاع موکل می رساند. اگر احتمال موفقیت یک پرونده بسیار کم باشد از قبول آن پرونده خودداری می کند. چرا که شرافت یک وکیل متخصص خانواده این اجازه را به او نمی دهد که به خاطر دریافت حق الوکاله از گفتن حقیقت امتناع کند.

مهمترین دعاوی یک وکیل خانواده

طلاق:

بنابر ماده 1143 قانون مدنی کشورمان، طلاق به به دو نوع تقسیم می شود:

  • طلاق رجعی
  • طلاق بائن

در طلاق رجعی بعد از طلاق و در مدت عده، مرد می تواند به زن رجوع کند.

در طلاق بائن درخواست طلاق از طرف زن است و بعد از صدور حکم طلاق مرد حق رجوع به زن را ندارد. رابطه زوجین به کل و برای همیشه قطع می شود.

طلاق از طرف مرد:

براساس ماده 1133 قانون مدنی حق طلاق با مرد است و زوج هر وقت بخواهد و بدون دلیل موجه، می تواند درخواست طلاق را به دادگاه ارائه دهد. عدم موافقت زوجه تاثیری در حکم طلاق ندارد و فقط مدت زمان دادگاه را طولانی می کند.

طلاق از طرف زن:

درخواست طلاق از طرف زن یکی از سخت ترین نوع طلاق ها می باشد. در قانون مدنی مواردی آمده است که در صورت وجود یکی از آنها در زندگی مشترک، زن می تواند درخواست طلاق کند.

این موارد عبارتند از:

داشتن وکالت طلاق: در هنگام عقد شرط کرده باشند که حق طلاق با زوجه است.

عسر و حرج زوجه: عسر در لغت به معنای دشواری و سختی است و حرج نیز مترادف با عسر است و همان معنا را دارد.

 طلاق توافقی:

طلاق توافقی به طلاقی گفته می شود که زوجین در مورد مهریه، نفقه، اموال و حضانت فرزندان و … به توافق می رسند و این توافقنامه در رای دادگاه تاثیرگذار می باشد و قابلیت اجرا شدن را دارد. در این نوع طلاق زوجین می توانند برای خود وکیل انتخاب کنند و از حضور در تمام مراحل طلاق خودداری کنند. وکیل خانواده بهترین گزینه برای این نوع وکالت ها می باشد.

مدارک لازم برای طلاق توافقی:

  • کارت ملی زوج و زوجه
  • شناسنامه زوج و زوجه
  • عقدنامه یا سند ازدواج (اگر سند ازدواج گمشده باشد می توانند به دفترخانه محل عقد مراجعه کنند و کپی آن را بگیرند.)

طلاق توافقی چقدر طول می کشد؟

صدور حکم طلاق توافقی در شعبه های مختلف دادگاه متفاوت است و معمولا بین سه روز تا یک هفته زمان می برد.

اما در بیشتر موارد طلاق توافقی در کوتاهترین زمان ممکن انجام می شود. وقتی قضات می بینند که زوجین جلسات مشاوره را شرکت کرده اند و هر دو به این نتیجه رسیده اند که باید از هم جدا شوند، پس رای طلاق را سریع صادر می کنند.

داشتن وکیل خانواده متخصص زمان صدور رای طلاق توافقی را کوتاه تر می نماید.

طلاق توافقی بدون حضور زن و مرد:

بعد از اینکه زن و شوهر در مورد همه موارد به توافق رسیدند و تصمیم نهایی خودشان را برای قطع زندگی مشترک گرفتند هرکدام از طرفین می توانند به یک وکیل خانواده مراجعه و ایشان را به عنوان وکیل خود انتخاب کنند. وکیل طرفین با حضور در دادگاه و ارائه مدارک لازم درخواست طلاق زوجین را مطرح می نماید.

در صورت نیاز به وکیل متخصص خانوادهو یا نیاز به تنظیم لایحه  و دادخواست در دعاوی خانوادگی و همچنین مشاوره حقوقی با شماره تلفن  وکیل خانواده ما تماس گرفته و یا از طریق فرم (تماس با ما) اقدام به ثبت درخواست جلسه مشاوره نمایید. ما در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت.

شما با انتخاب وکیل خانواده از تیم مجرب ما، در واقع بهترین و درست ترین مسیر ممکن برای رسیدن به هدف را انتخاب کرده اید.

نفقه:

قانون مدنی نفقه  را شامل نیازهای متعارف زن از قبیل پوشاک، اثاثیه منزل و  هزینه های مربوط به غذا، دارو و  مسکن می شمارد. نحوه برآورد نفقه  زن، براساس شآن خانوادگی زن و وضعیت مالی شوهر میباشد. نفقه فقط در صورت وجود عقد دائم قابل پرداخت می باشد و  در عقد موقت نفقه  به زوجه تعلق نمی گیرد. مگر اینکه زن و شوهر با یکدیگر توافق کرده باشند.

در صورت عدم تمکین زوجه در عقد دائم، مرد می تواند دعوای الزام به تمکین را مطرح کند و اگر زوجه با تمکین موافقت نکند نفقه شامل او نمی شود.

مهریه:

یکی از حاشیه سازترین و داغ ترین دعاوی خانوادگی در کشورمان دعاوی مربوط به مهریه است. وقتی مردی پرداخت مهریه به همسر را قبول می کند این دین برای همیشه با او باقی می ماند. حتی با مرگ شوهر نیز از بین نمی رود و مهریه میبایست از اموال به جا مانده از زوج پرداخت گردد و این بدهی مطابق قانون از دیون ممتازه میباشد. از لحاظ قانونی و شرعا مهریه یک بدهی است و مرد موظف است آن را  هرلحظه که زوجه مطالبه نمود ، یکجا به ایشان پرداخت کند. حتی بعد از فوت زن نیز وراث زوجه می توانند با گرفتن وکیل خانواده، مهریه متوفی را مطالبه کنند.

6

مهریه عندالاستطاعه:

این نوع مهریه به این معنی است که پرداخت آن از طرف مرد مشروط به داشتن توانایی مالی است و مرد هنگامی مجبور به پرداخت مهریه است که توانایی پرداخت مهریه را داشته باشد و اثبات تمکن مالی مرد با زوجه میباشد.

زوجه میتواند با اعطای وکالت به وکیل خانواده،مبادرت به مطالبه مهریه عتدالاستطاعه نماید.

مهریه عندالمطالبه:

به محض جاری شدن عقد دائم، زن مالک قانونی مهریه است و هر زمان بخواهد می تواند آن را تماما و یکجا مطالبه کند.

وقتی درخواست طلاق از طرف مرد باشد باید تمام مهریه زوجه را پرداخت کند. در طلاق از طرف زوجه، زوجه باید مقداری از مهریه را، در قبال مالی که باید به شوهر بدهد را می بخشد.

مهریه به هر میزان قابل وصول می باشد اما مطابق قانون جدید حمایت از خانواده، اجرای حکم محکومیت مالی و بازداشت مرد در خصوص مهریه فقط تا 110 سکه قابل اجراست. در صورت داشتن توان مالی زوج و یا شناسایی اموال از زوج، مابقی مهریه قابل وصول می باشد.

پرونده های مطالبه مهریه و توقیف اموال یکی از سخت ترین پرونده ها برای یک وکیل خانواده می باشد. اما تیم وکلای متخصص ما در این زمینه کاملا خبره بوده و این راه سخت را برای شما  هموار می سازد.

حضانت:

براساس قانون مدنی، وقتی پدر و مادر یک فرزند، از هم جدا می شوند تا 7 سالگی حضانت فرزند با مادر است.

بعد از آن حضانت فرزند را به پدر می دهند. بعد از اینکه حضانت به پدر داده شد مادر می تواند برای دیدن فرزندش وقت بگیرد.

در صورت فوت پدر حضانت فرزند به مادر تعلق میگیرد مگر اینکه دادگاه تشخیص دهد که دادن حضانت به مادر به صلاح کودک نیست.

 اگر پدر و مادر هر دو فوت شده باشند حضانت با جد پدری و سپس با یکی از خویشاوندان  کودک می باشد.

اجرت المثل ایام زندگی مشترک:

مطابق با ماده 336 قانون مدنی، اجرت المثل ایام زندگی مشترک ( زوجیت ) این گونه محاسبه می شود: “چنانچه زوجه کارهایی را که شرعاً به عهدة وی نبوده و عرفاً برای آن کار اجرت المثل تعلق می گیرد، به دستور زوج و با عدم قصد تبرّع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت شود، دادگاه اجرت المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حکم مینماید.”

استرداد جهیزیه به کمک وکیل خانواده:

در بسیاری از خانواده های ایرانی دختر تمام یا بخشی از وسایل موردنیاز زندگی را به خانه شوهر می برد. جهیزیه به صورت امانت در اختیار زوج قرار می گیرد. زوج هیچ گونه حق آسیب رساندن به وسایل را ندارد که در این صورت زوجه می تواند به دادگاه مراجعه و تقاضای خسارت کند.

قاعده تصنیف:

یکی از شروطی که در قباله ازدواج وجود دارد شرط انتقال نصف دارای شوهر است. زوجین با امضا کردن این مورد متعهد می شوند که زوجه در نصف اموالی که زوج بعد از ازدواج بدست می آورد شریک است. این میزان از نصف اموال و دارایی تجاوز نمی کند ولی می تواند کمتر از نصف دارایی باشد.

این شرط عقدنامه بنا به شروط خاصی اجرا می شود.

مشاوره حقوقی خانواده توسط وکیل خانواده

در صورت نیاز به وکیل متخصص خانواده و یا نیاز به تنظیم لایحه و دادخواست در دعاوی خانوادگی و همچنین مشاوره حقوقی با شماره تلفن وکیل ما تماس بگیرید. یا از طریق فرم (تماس با ما) اقدام به ثبت درخواست جلسه مشاوره نمایید. ما در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت.

ارسال نظر: