کدخبر: 15144

علی شادمان/عکس علی شادمان/کرونای علی شادمان

محلی حرف زدن علی شادمان در برنامه زنده | علی شادمان کجایی است؟

علی شادمان بازیگر محبوب سریال یاغی با دعوت در برنامه مهمانی و کل کل با بچه سوژ رسانه ها شد.

علی شادمان متولد 1375 است و راه طولانی برای موفقیت های پی در پی دارد. علی شادمان اولین بار در ۱۰ سالگی و در درام میم مثل مادر (۱۳۸۵) پا به سینما گذاشت. علی شادمان برای بازی در میم مثل مادر برندهٔ جایزهٔ بهترین بازیگر کودک از جشنواره بین‌المللی فیلم رشد شد. علی شادمان در زمانی برای دوست‌داشتن (۱۳۸۶) ظاهر شد و نقش برجستهٔ خود را در رؤیای سینما (۱۳۹۰) به دست آورد که در آن نقش یک بازیگر نوجوان مشتاق را ایفا می‌کند. علی شادمان برای بازی در مجموعهٔ تلویزیونی سرزمین مادری (۱۳۹۲) و کیمیا (۱۳۹۴) شناخته شد. علی شادمان در ۱۳۹۸ برای نقش‌آفرینی در مردن در آب مطهر نامزد دریافت جایزهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم فجر شد.

بیوگرافی علی شادمان

محمدعلی شادمان (زاده:1375 در ایلام ) بازیگر ایرانی است. علی کار بازیگری را در نوجوانی از سال 1385 با بازی در فیلم میم مثل مادر آغاز و همچنین در فیلمهای سینمایی صد سال به این سال ها ، زمانی برای دوست داشتن و کلانتری غیرانتفاعیو سریال سرزمین کهن به ایفای نقش پرداخته است.او در سال 92 در فیلم ساکن طبقه وسط به کارگردانی شهاب حسینی و در سال 90 در فیلم رؤیای سینما به کارگردانی علی شاه حاتمی ایفای نقش کرده است. وی در جشنواره های متعدد داخلی و خارجی شرکت داشته است و در سال2010و 2011 نیز برنده دوجایزه ویژهٔ سینه کید و فیسی شد و در همین دو سال بهترین بازیگر نوجوان سال شناخته شد.

علی شادمان در سریال کیمیا به کارگردانی جواد افشار نیز که سال 1394 از شبکه دوم سیما پخش شد ایفای نقش کرده است. او در آخرین تجربه بازیگری خود در مجموعه دیوار به دیوار ایفای نقش کرده است.

کوردی حرف زدن علی شادمان

علی شادمان

سکانس تماشایی و خنده دار قسمت 23 سریال مهمونی به کارگردانی ایرج طهماسب که علی شادمان کوردی حرف میزند.فیلم قهرمانی علی شادمان در کشتی و خوشحالی دوستانش بعد از قهرمانی در سریال یاغی را ببینید. علی شادمان، بازیگری که از نقش سعید میم مثل مادر تا جاوید سریال یاغی همیشه بهترین خود را به نمایش گذاشته، عشق اولش را معرفی کرد. علی شادمان در سال ۱۴۰۱ برای ایفای نقش اصلی در مجموعهٔ یاغی تحسین شد.

سریال های و فیلم ها علی شادمان

علی شادمان

ویلایی ها (1395)

  اروند (1394)

 یتیم خانه ایران (1393)

 ساکن طبقه وسط (1392)

رؤیای سینما (1390)

کلانتری غیرانتفاعی (1387)

زمانی برای دوست داشتن (1386)

صد سال به این سال ها (1386)

میم مثل مادر (1385)

سرزمین کهن

کیمیا (1394)

ماه و پلنگ (1395)

دیواربه دیوار (1396)

جوایز و افتخارات علی شادمان

علی شادمان

۱۳۸۶: بهترین بازیگر کودک برای فیلم میم مثل مادر در سی و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم رشد

۱۳۸۷:جایزه ویژه جشنواره سینه‌کید هلند برای فیلم زمانی برای دوست داشتن

۱۳۸۷: پروانه زرین بهترین بازیگر کودک و نوجوان برای فیلم زمانی برای دوست داشتن در بیست و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان

۱۳۹۰: پروانه زرین بهترین بازیگر کودک و نوجوان برای فیلم رؤیای سینما در بیست و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان

تئاترهای علی شادمان

قصر موروثی خاندان فرانکنشتاین - آتیلا پسیانی (۱۳۹۸)

بداهه - آروند دشت آرای (۱۳۹۸)

شاه ماهی - رضا بهاروند (تقدیر ۳۸امین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر) (۱۳۹۸)

زهرماری - علی احمدی (۱۳۹۷)

طناب - نصیر ملکی جو (۱۳۹۷)

سماعی زاده - رضا بهاروند (۱۳۹۶)

زبان تمشک‌های وحشی - شیوا مسعودی (۱۳۹۶)

نمایش نامه خوانی حشره - آیدا کیخایی (۱۳۹۵)

مردگان بی کفن و دفن - منوچهر هادی (۱۳۹۴)

خشم اژدها - علی احمدی (۱۳۹۴)

ورود علی شادمان به عرصه هنر 

علی شادمان

علی شادمان یکی از استعدادهای جوان بازیگر در سینمای کشورمان است که کار خود را از کودکی در سینما آغاز کرد، او سال 1385  در 10 سالگی با فیلم «میم مثل مادر» جلوی دوربین رفت. رسول ملاقی پور به دلیل توانایی علی شادمان در نواختن ویولن، او را انتخاب کرده و مسیر جدیدی را برایش گشود. این هنرمند پس از بازی در میم مثل مادر در فیلم «صد سال به این سال ها» ایفای نقش نمود که اکران نشده است.  

ازدواج علی شادمان 

علی شادمانعلی شادمان مجرد می باشد و خبرهای موثقی از ازدواج او منتشر نشده است.

علاقمندی های علی شادمان

علی شادمان

علی شادمان که از کودکی بازیگری را تجربه نمود، از سال ها پیش مستقل بوده و زیاد اهل بیرون رفتن از خانه نیست، او بیشتر زمانش را صرف مطالعه ، ورزش در باشگاه و دیدن فیلم می کند، به عکاسی علاقمند بوده و به شکل حرفه ای اینکار را انجام می دهد.

ارسال نظر: